Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Betonglett, a modern építészet kelléke

A betonglett egy sokoldalúan használható építőanyag. Ha új házat építesz, vagy felújítasz, érdemes utánajárnod, hogy mi mindenre használhatod a betonglettet, hogy házad még modernebb külalakot kapjon. Van kültéri betonglett? 

A mikrocementes betonglett kiválóan alkalmas kül- és beltérre egyaránt. Használható falra, padlóra, vizes helyiségekben. Betonglettel folyamatos, hézagmentes padlófelület képzés érhető el, ami egy igazán modern és könnyen tisztítható felületet eredményez otthonodban. A betonglett felület rendkívül kopásálló, így az igénybe vett helyiségekben kiválóan helytáll.

A betonglett egy multifunkciós anyag és nem utolsó sorban egy elegáns megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Kiváló pultok és más belsőépítészeti alkotásokhoz. A vizes helyiségekben szintén alkalmazható, ahol fontos a víz szerkezetbe való bejutásának megakadályozása, a vízkő és szappanos lerakódások minimalizálása, a hőingadozással és tisztítószerekkel szembeni ellenállás. Számos alapfelületet lehet általa tökéletesen simára, hibamentesre, ezáltal pedig jól kezelhetővé varázsolni.

További pozitív tulajdonságai közé sorolható egyebek mellett még a fagyállóság, a magas tapadószilárdság illetve a könnyű feldolgozhatóság is. Hol vehetsz kiváló minőségű betonglettet? Első osztályú ilyen jellegű termék kapható a felújítás webáruházban, ahol nagy szakértelemmel és kedvességgel fogadják a vevőket. Bármilyen kérdésed is van a betonglettel kapcsolatban, biztosan hasznos választ kapsz az áruház munkatársaitól. Akár gazdaságos, egyszerűbb megoldást keresel, akár extra, egyedi dolgot, biztosan megtalálod a számításodat a felújítás webshopban.

Tartalomhoz tartozó címkék: betonglett betonglett ár