Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Salétromos (nedves) falak

Olyan termékeket találsz itt, amik alkalmazásával ki tudod szárítani a falakat. A nedvesedést nem tudod megszüntetni ezekkel, de a tünetek látványosan kezelhetők. Nem fog évente lejönni a vakolat.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Rendezés:

A salétromos fal burkolása nem kifejezetten egyszerű feladat, ám szerencsére nem is megoldhatatlan. Az már eleve pozitívum, hogy pontosan tudod mit szeretnél tenni. A salétromos közeg ledobja magáról a vakolatot, rengeteg gondot, problémát generálva, ráadásul esztétikailag is erőteljesen kifogásolható az a látvány, ami a folyamat végén érzékelhetővé válik. Fontos, ha tudod, hogy a direkt, e célra specializált termékek a nedvesedést nem szüntetik meg, de szép eredmény érhető el a segítségükkel, ráadásul több évre garantálhatod a vakolat stabilitását. Ettől még nem oldódik meg a forrásgond, ez tény és való, de amit te puszta kézzel, illetve ecsetvéggel meg tudsz oldani az tűzoltásnak tökéletes. Az már egy másik, alapvetően messzire vezető kérdés, hogy miként szüntethetnéd meg végleg a vizesedést, ami a legtöbb problémát okozza. Igazság szerint, súlyos esetben speciális szaksegítségre érdemes támaszkodni.

A témában releváns tudással rendelkező szakemberek kiszivattyúzzák a nedvességet a falból, egy nem mindennapi szerkezet közbenjárásával. Ez bizony nem egyszerű mutatvány. Vannak esetek, amikor kisebb változtatás is rengeteget nyomhat a latba. Ilyen a párásság kérdésének orvoslása, akár páramentesítő készülék segítségével, mely egyetlen gombnyomást követően rendezi a helyzetet, legyen szó bármilyen közegről: pincéről, nappaliról vagy padlásról. A salétromos fal burkolása abból a szempontból ajándék, hogy a végeredmény és az eredeti állapot össze sem mérhető. Akkora az eltérés, ami nehezen leírható, tehát érdemes erőt és energiát fektetned a munkálatokba, mert egy megbízható termékkel a kezedben látványos változást érhetsz el, az esztétikusság és persze egészségmegőrzés jegyében.