Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
Menü
+36-30-565-3551

Bidé

A bidé a popsi mosásra kitalált eszköz. A bidé a francia nyelvből származik, és eredetileg a francia királyi családok használták a pónikra.  Bidé régen

Azért ragadt rá arra az eszközre amit ebben a kategóriában találsz, mert a kezdeti alkalmatosságok egy emelvényen voltak, és úgy lehetett rá felülni szétterpesztett lábakkal, mint ha egy pónin ülne az ember. 

Az első ilyen eszközöket a 17. század végén és 18. század elején kezdték használni. 

Ha ebben a kategóriában keresel, akkor Te sokat adsz a higiéniára, és remélem meg is találod itt a neked megfelelő bidét. 

A bidé elemi fontosságú darabja a WC-knek, csak magyarországon még nem olyan elterjedt. Elég belegondolni, hogy a wcpapírral a dolgok nagyját tudod csak jó esetben eltávolítani. Az igazi tisztaság eléréséhez elengedhetetlen, hogy megmosakodj, és erre a legalkalmasabb berendezés ez az elmés francia találmány. 

Ilyesmire is használhatod, de ez csak móka  laugh

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.