Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Padló festés

A padló festése az egyik leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldás, ha az aljzat megfelelően sima, és kellő szilárdságúan van előkészítve.

Ebben a kategóriában olyan strapabíró  festékeket találsz, amikkel hosszútávon megoldhatod a padló védelmét, járhatóságát és dekoratív megjelenését.

A műgyanta padló házilag történő kivitelezése sokkal nagyobb kihívás, mert ezek az anyagok kétkomponensűek, és gyakorlat nélkül nagyon nehéz beállítani a megfelelő keverési arányt, ami a kötésidőt is befolyásolja.

A nálunk kapható padlófestékekkel bárki tud dolgozni, aki elolvassa a Felhasználási módját az anyagnak.

Rendezés:

A falak mellett pont ugyanolyan fontos a burkolat megfelelő festése is, különösen ha fáról van szó, hiszen az extra rétegek fogják megadni a parkettáknak a szép külsőt és a hosszan tartó használhatóságot. Minőségi padlófesték fajtákkal várunk téged is webáruházunkban, ahol számtalan különböző festék áll rendelkezésedre minden olyan felülethez, mely manapság megtalálható a modern otthonokban. Ismerd meg FACTOR Aqua parkettalakkunkat, fényes többféle színben és kiszerelésben is kapható FACTOR padlózománcunkat, változatos színekben elérhető VALMOR biztonságos padlófesték és jelölőfesték csomagunkat, továbbá egyéb termékeinket is webáruházunkban! Online felületünkön kedvedre böngészhetsz a legjobb padlófesték típusok között, továbbá minden festékről részletes leírást találsz a használattal és a felvitellel kapcsolatban.

Ha olyan padlóbevonatot keresel, mely minőségi alapanyagokból készül és szép külsőt biztosít a burkolat számára, akkor VALMOR termékeinket mindenképp érdemes kipróbálnod. A VALMOR Flexibilis padlóbevonat egy strapabíró bevonóanyag, mely kopás-, olaj- és vízálló kivitelben készül, és alapvetően bel- és kültérben is használható, rugalmassága és ellenállóképessége miatt pedig kiválóan alkalmas tetőfedő anyagok felújítására is, nem csak padlóra való felvitelre. Ha egy padlónál a cél az átlagosnál nagyobb (de nem ipari jellegű) felületi terhelés, például egy játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda vagy műhely esetében, akkor a VALMOR termékek remek választásnak bizonyulnak. Ismerd meg padlófestékeinket és egyéb termékeinket webáruházunkban még ma!