Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
+36-30-565-3551
Éppen itt jársz: > > >

Glettelés

Ebben a kategóriában azokat az anyagokat találod, amik a finomabb felületi egyenetlenségek eltüntetését szolgálják.

Ezeket általában 1-2 mm vastagon szabad felhordani, de van közöttük néhány vastagabb anyag is. A vékony felhordás nagyon hasznos modernebb tapéták felrakása előtt, mivel azoknál már csak a falat kell ragasztózni és nem az anyagot. A glettelés talán az egyik legfontosabb és legnagyobb precízséget igénylő folyamat, nagyon sok múlik a minőségén a későbbi festési munkálatoknak, így csak és kizárólag minőségi anyagokkal és nagy idefigyeléssel szabad dolgozni rajta. A minőségi glett anyagot azt bízd ránk, a többi már csak rajtad áll! Nézz körbe és keresd meg, hogy mi kell majd még neked a felújításodhoz. Itt mindent megtalálsz! 

A glettelés során a cél, hogy a finomabb felületi egyenetlenségeket a felejtés homályába száműzhesd, simító mozdulatok és persze megfelelő alapanyagok közbenjárásával. Nagy általánosságban elmondható, hogy az anyagok többségét 1-2 mm-nél nem lehet vastagabb rétegben felhordani. Kivételek természetesen mindig akadnak (megerősítve a szabályt), így egy-két termék esetében megoldható a vastagabb felvitel is. Érdemes tehát alaposan végignézned a kínálatot és olyan verzióra szavaznod, ami egyedi igényeidnek és persze a kezelt felület milyenségének maradéktalanul megfelel. A termékek megnevezésénél már láthatod, hogy milyen jellemzők érvényesülnek a alkalmazás során, így aztán könnyedén szemezgethetsz a lehetőségek közül. Ha tanácstalan vagy a vásárlás, választás folyamatát illetően, akkor a legjobb, ha nem anyag, hanem feladat fókusz segítségével méred fel a helyzetedet. 

Azaz gondolkozhatsz úgy is, hogy csak azon agyalsz milyen termék a megfelelő, vagy figyelmed célkeresztjébe állíthatod magát az elvégzendő munkát: a felület típusát, milyenségét, és az egyéb, releváns elvárásokat. Ha ezek megvannak, akkor a készletünkben egyszerűen és nem utolsó sorban eredményesen böngészhetsz a rendelkezésedre álló verziók között. A glettelés, mint feladatkör kiválóan körbehatárolja, hogy pontosan mik azok az alapanyagok és adott esetben eszközök, melyek beszerzése nélkülözhetetlen. Áruházunkban nem a termékek specialistái kívánunk lenni, sokkal inkább az optimális, hatékony felújítás támogatóivá szeretnénk válni azáltal, hogy egyedi ajánlatokkal segítjük a munkádat. Ahogy nincsen két egyforma ház, úgy két azonos munkafolyamat sem létezik (függetlenül attól, hogy maga a feladat adott), így aztán az egyéni kritériumokra adott válaszokat preferáljuk.