Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Fal festés

Minden olyan festéket a Fal festés kategóriában találsz, amik falfestéshez szükségesek.
Rendezés:

A színes falfesték árnyalatának a kiválasztása nem egyszerű feladat. Persze, ha neked konkrét elképzeléseid vannak azzal kapcsolatosan, hogy a paletta mely színében szeretnéd viszontlátni hálószobádat, nappalidat vagy éppen konyhádat, akkor egy lépéssel beljebb vagy a sikeres vásárlás útján, ám még ekkor is megtorpanhatsz. A választék ugyanis hatalmas. Ma már tényleg csak a csillagos ég a határ, már ami a variálhatóság fokát illeti. Az biztos, hogy hosszútávon akkor jársz jól, ha a döntésedet az ízlésedre alapozod. Ez nem az a terület, ahol érvényre juthatnak a kompromisszumok, hiszen ha ilyen kényszer szülte elhatározások nyomán próbálod meg kiszemelni a megfelelő terméket, akkor könnyedén rossz lóra, pontosabban festékre tehetsz. Ha tehát a szíved és persze szemeid hangjára figyelsz, akkor nem nyúlhatsz mellé.

Van még egy olyan támpont, ami segíthet a legjobb variáns felfedezésében. Ha saját kezűleg kívánod otthonodat újraálmodni, akkor bizony nem mellékes, hogy a kezedbe, illetve ecsetvégedre kerülő anyag mennyire kezelhető egyszerűen. Az a termék nevezhető tökéletesnek, mely gyorsan, könnyen felvihető, nem folyik, nem csöpög és hengerrel, valamint ecsettel egyaránt felhordható. Az is kifejezetten előnyös tulajdonság, ha a kiszemelt termék azonnal felhasználható, tehát mindenféle adalékanyag hozzáadása, és egyéb varázslat nélkül rögtön ecsetbe mártható. A színes falfesték, ha a fenti jellemzőkhöz maradéktalanul idomul, akkor olyan alternatívával gazdagíthatod az életedet, mely harmonikus körülményeket teremt az álmaid megvalósításához. Sima, jó alappal rendelkező felület esetén ráadásul határozottan kiadóssá avanzsálhat a választásod, ám ehhez fontos kihangsúlyozni, hogy a falfelületnek simának kell lennie.