Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Fa festés

Ebben a kategóriában olyan festékek és bevonatok vannak, amiket csak beltérben használhatsz, és fa felületre festhetsz vele elsősorban.

Ha egy festéket fára ajánlunk, nem biztos, hogy másra nem lehet használni. Ha más felületre is jó, azt odaírjuk.

Rendezés:

A fa festék akkor kerül a figyelem célkeresztjébe, amikor a felújítás, szépítgetés során a beltéri fára festés, mint megoldandó feladat lép a színre. A beltéri körülmények egészen más feltételeket igényelnek, mint a kültéri közeget jellemző kritériumok. Vagyis nem mindegy, hogy milyen alapanyagot preferálsz. Még mielőtt lecsapnál az első szembe jövő variációra, azért érdemes alaposan végiggondolnod, hogy milyen munka vár rád. Ugyanis első lépésben nem az a lényeg, hogy melyik gyártóra voksolsz, hanem az, hogy milyen problémakör megoldásán dolgozol. Ha megvan a konkrét cél, ebben az esetben például a beltéri fafelületek renoválása, dekorálása vagy szimplán újrafestése, akkor már könnyebben határozhatsz a sokszínű termékpaletta valamelyik tagjára.

A kínálatunkban megannyi alternatíva közül válogathatsz, s jó, ha tudod, hogy a fára ajánlható verziók nem egyszer egyéb felületeken is megállják a helyüket. A leírások elolvasása kiváló stratégia, így teljes képet kaphatsz az adott festékről. Ha minden információ a rendelkezésedre áll, akkor csupán ki kell szúrnod azt a terméket, ami leginkább megfelel az elképzeléseidnek. Nem mindegy, hogy a fa festék kemény, vagy puha fára lett specializálva, ahogy a kül- és beltér megkülönböztetése is prioritást élvez, ahogy azt fentebb említettük. De, a készletünkben olyan termékeket is felfedezhetsz, melyek egyaránt, mindkét szituációban megállják a helyüket, értve a fa milyenségére és a közeg jellemvonásaira. Ha számodra fontos, hogy a kezelni kívánt fafelület erezettsége látszódjon, akkor olyan variánsban érdemes gondolkodnod, mely ezt akadálytalanul lehetővé teszi. Oldalunkon a problémádra megoldást, s a megvalósításhoz ecsetvégre való termékeket találhatsz, így nem jelenthet kihívást a felújítás.