Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Laminált padlók

Ebben a kategóriában vannak a laminált padlók (gyakran laminált parkettaként is láthatod de az nem a helyes megnevezés.)

A laminált padlók nagyon népszerűek, mert számos hasznos tulajdonságuk van:

 • A modern technológia miatt olyan gyönyörű és élethű megjelenésűt is találsz nálunk, amelyek a valódi tömör fa padlóktól megkülönböztethetetlenek. 
 • Végtelenül könnyű fektetni, mert ragasztás nélkül egymáshoz csatlakoztathatóak.
 • Nagyon gyorsan elkészül, nem kell a száradásra várni, csak esetleg arra, aki lerakja.
 • Szinte végtelen változatban kapható, de mi igyekeztünk egy olyan kínálatot összeállítani, ami még emészthető.
 • Az összes többi padlóburkolathoz képest a leggazdaságosabb.
 • Melegebb érintésű, akkor is ha nincs padlófűtés.
 • Kínálatunkban nagyon sok laminált padló van, ami padlófűtésre is lerakható, a megfelelő alátét fóliával. 
 • Könnyű, nem kell annyit cipekedni, mint egy gres lap burkolat esetében.
 • Nagyon tartós, és igen komoly kopásállóságú változatok is elérhetőek.
 • Nem kell hozzá ragasztót, fugázót, fugakeresztet venni.
 • Egy kis tanulás után és kellő precizitással magadnak is megcsinálhatod.

Ebből a szuper cikkből megtudhatod hogyan válaszd ki a legjobb laminált padlót magadnak: Hogyan válasszak laminált padlót?

Rendezés:

Rengeteg modern otthonban kedvelt választás a laminált padló használata, ugyanis költséghatékonysága mellett számos egyéb előnye is van más burkolási alternatívákhoz képest. Cégünk gyönyörű és élethű megjelenésű laminált padló típusokat kínál, melyeket a modern gyártási technológiáknak köszönhetően a valódi tömör fa padlóktól tulajdonképpen nem lehet megkülönböztetni, viszont nem kell a valódi faburkolatok problémái miatt aggódni! A laminált padló árak azért kedvezők, mert az alapanyag viszonylag olcsó, ami pedig szintén szerencsés, hogy a burkolóelemeket rendkívül könnyű fektetni, ugyanis ragasztás nélkül egymáshoz csatlakoztathatók. A burkolás kivételesen gyorsan elkészíthető, hiszen nem kell a száradásra sem várni.

A laminált padlók használata az összes többi padlóburkolathoz képest a leggazdaságosabb, ugyanis alapanyaga olcsó, továbbá nem kell hozzá sem ragasztót, sem fugázót, sem fugakeresztet venni. Webáruházunkban rengeteg különböző laminált padlóelem áll rendelkezésedre. 8 miiliméteres MV821 Harbour Oak Grey, 10 milliméteres 37310 Catania Spurce (lucfenyő szín), 10 milliméteres, 3788 Atlantic tölgy (természetes tölgy szín), továbbá rengeteg egyéb laminált padló közül választhatsz, mindegyikre kapsz ráadásul 20-30 év garanciát is. Érdemes tőlünk vásárolnod a burkolatot, ugyanis webáruházunkban a laminált padló árak kifejezetten kedvezők. Profi minőségi burkolóelemeket és kiegészítő kellékeket biztosítunk olcsón, költséghatékonyan. Ismerd meg termékeinket, széles választékunkat webáruházunkban még ma!