Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Laminált padló alátétlemezek

A laminált padló hosszú élettartamának nemcsak maga a laminált padló jó minősége az előfeltétele, hanem a megfelelő aljzat is. 

A megfelelő aljzat pedig egyrészről maga az alapfelület ami a terhelést fogja viselni, vagyis az épület aljzat szerkezete, másrészről az alátétlemez és párazáró fólia együttese. Az alátétlemezek felé támasztott követelmények: 

  • jó hőszigetelő- vagy jó hővezető képesség (attól függ, hogy van-e padlófűtés vagy nincs)
  • vastagság
  • sűrűség
  • teherbírás
  • hangszigetelés lefelé
  • lépészaj csökkentő hatás
  • aljzatkiegyenlítő hatás
  • párazárás vagy páraáteresztés
  • lerakás gyorsasága

Részletesen itt olvashatsz ezekről: Hogyan válassz laminált alátétlemezt?

Rendezés:

A padló alátétlemez szinte nélkülözhetetlen a laminált padlók lerakása során. Ha laminált parkettát választottál, akkor tudnod kell, hogy szükséges, illetve ajánlott alá padló alátétet tenni. A laminált padló alátétekből is nagy a választék. Különböző vastagságban készülnek, milliméterben adják meg vastagságát. A padló alátét hőszigetelő, lépészaj csökkentő s kiegyenlíti a laminált padló alatti egyenetlenségeket. A különböző vastagságú padló alátétek különböző teherbírásúak.  Hogyan zajlik a laminált padló alátét lerakása? A padló alátéteket táblákban árulják, van olyan változata, mely olyan, mint egy puzzle. Az padló alátéteket ebben az esetben egyszerűen egymásba kell illesztened, mint a puzzlet.

A puzzle padló alátéthez még ragasztószalagra sincs szükséged. Ha egyenes szélű padló alátétet veszel, akkor ezeket ragasztószalaggal kell összeillesztened. Ha nedves a helyiség, vagy biztosra szeretnél menni, akkor a padló alátét alá még párazáró fóliát is érdemes tenni. A párazáró fóliát tekercsben árulják. Ha padlófűtésed van, akkor is tehetsz padló alátétet laminált padlód alá, hiszen padlófűtéshez is készül speciális, hőálló padló alátétlemez. A padlófűtéshez használt padló alátétek általában tekercsben kaphatók s nem táblákban, hiszen más anyagból készülnek. Hol találsz padló alátétet jó áron? A felújításwebáruházban megtalálod a megfelelő padló alátétet laminált parkettádhoz, hiszen ezen webshop kínálata kifejezetten a lakásfelújítók szükségleteire lett kialakítva, tehát, ha ilyesfélét tervezel, mindenképp keresd fel az oldalt!