Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Baudekor

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult.

A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. Termékkínálatuk folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat. 
 

Beszerzési stratégiájuk alapja, hogy termékeiket közvetlen a gyártóktól vásárolják. Több kulcsfontosságú termékük saját márkanéven érhető el, ezek kifejezetten a Bau Dekor számára kerülnek le a gyártósorról. 


A siker záloga pedig szerintük a versenyképesség fenntartása a termékkínálat, minőség és árak területén. Ezen felül fontosnak tartják a megfelelő szakmai tapasztalattal és motivációval rendelkező kollégák kiválasztását, fejlesztését és képzését.

Rendezés: