Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Az aljzatkiegyenlítő használatával a hepehupák messzire száműzhetők

Az aljzatkiegyenlítő közbenjárásával sima, egyenes felületet remekelhetsz, amire szinte már élmény burkolatot tenni. Ellenkező esetben, ha a felület göröngyös és a legkevésbé sincs síkban, bizony meggyűlhet a bajod a járólapozással vagy a csempézéssel. 

A hepehupák nemcsak ellehetetlenítik a könnyed burkolómunkát, hanem még az esztétikus végeredményt is veszélyeztetik. A ki nem egyenlített alapon ugyanis elállhatnak a burkolatok, amik idővel akár le is potyoghatnak. Na ez az a forgatókönyv, amit jó még időben leszavazni, és helyette a látványos sikerességet célul kitűzni.

Önterülő vagy nem önterülő aljzatkiegyenlítő a jobb választás?

Ahogy ez az elnevezésükből logikusan kiderül, a két típus a terülés módjában különbözik egymástól. Az önterülővel kifejezetten egyszerű a munka, viszont ez az a fajta, ami csak beltéren használható. A kültéri burkolási feladatok egyik sarokköve a hólé, esővíz elvezetésének kigondolása és megvalósítása. Ehhez kikerülhetetlen a lejtéskialakítás, amit azonban önterülő variációval nem igazán lehet megoldani.

Saját kezűleg érdemes nekiállni vagy biztosabb a munkát szakemberre bízni?

Attól függ. Egyrészt, ha még sohasem csináltál ilyet, akkor az alapos utánajárás megkerülhetetlen lépés. Ha hajlandó vagy tanulni, és kellő mértékben informálódni, akkor akár saját kezűleg is belefoghatsz az aljzat kiegyenlítésébe. Másrészt viszont, ha nem szívesen töltenél el időt a szakirodalom bújásával, akkor érdemes szakira bíznod a munkát, hiszen az aljzatkiegyenlítés külön szakág.

Egy jótanács a végére

Ha úgy érzed, készen állsz a bevetésre, akkor aljzattól függően alapozót vagy tapadóhidat feltétlenül szerezz be, hogy még az aljzatkiegyenlítő felhordása előtt megalapozhasd az erőfeszítéseid sikeres eredményeit.