Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

Ami a padlóburkoláshoz kell a laminált padlón kívül

Ha padlóburkolás előtt állsz, akkor a laminált padló ideális megoldás lehet, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. 

Nagyon könnyű lefektetni őket, nem kell egymáshoz ragasztani a lapokat, gyorsan elkészül, nem kell várni a száradással, meleg hatást kelt, dekoratív - csak, hogy néhány pozitívumot említsünk a sok közül. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény a laminált padló kiegészítők beszerzéséről is gondoskodnod kell. Ilyen a lemezalátét, illetve a szegélyléc.

A tapasztalatok mindig bebizonyítják, hogy a burkolat akkor lesz szép, ha egyenletes aljzatra kerülnek fel a lapok. Sokszor szabad szemmel nem lehet látni, hogy nem teljesen tökéletes a talaj, de az esetek nagy részében bizony szükség van a lemezalátét használatára. Ennek köszönhetően az apró egyenetlenségeket is el lehet “dolgozni”. A másik fontos dolog, hogy az alátét sokkal tartósabbá teszi a padlóburkolatot, így már csak azért is megéri pénzt áldozni rá. A laminált padló kiegészítők másik nagy csoportját a szegélylécek alkotják, amik szintén nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Burkoláskor fontos, hogy a padló, illetve a fal csatlakozását megoldjuk, illetve keretet adjunk a padlónak. A padló lapok stílusához, színéhez illő szegélyek szinte észrevétlenül is sokkal szebbé teszik a belső teret. Sokféle anyagból készülhetnek, ami meghatározza a tartósságukat, ellenállóképességüket, illetve felhasználási területeiket. Kínálatunkban a laminált padló kiegészítőket is megtalálod, így mindent egy helyen tudsz beszerezni.