Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A tapadóhíd milyensége prioritás

A tapadóhíd aljzatkiegyenlítők, önterülők, burkolatok ragasztása előtt használható, felületkezelő anyag. 

Az alkalmazás célja a minél jobb tapadás borítékolása, aminek a milyensége nagymértékben meghatározza a soron következő munkafázisok egyrészt kivitelezésének könnyedségét (vagy épp nehézségi fokát), másrészt az eredményesség szintjét. Nem veheted tehát félvállról, hogy melyik termékcsaládra szavazol.

A felhasználásra kész, pusztán felkeverésre váró variációk kitűnő alternatívák, hiszen idő és energiaveszteség nélkül ugorhatsz neki a felületkezelésnek. Nincsen szükség sem kikeverésre, sem hígításra vagy más előkészületre, amivel ténylegesen tetemes mennyiségű időt takaríthatsz meg. Márpedig lakás/házfelújítás során az időnél nincsen értékesebb kincs. A legjobb, ha olyan variánst preferálsz, mely kül és beltérben egyaránt, sikeresen használható, így a későbbiekben bármilyen váratlan helyzetben előrukkolhatsz vele. Érdemes arra is nagy hangsúlyt fektetned, hogy a kiszemelt anyag alkalmazható-e nem nedvszívó felületeken (például kerámia) vagy szennyezett aljzatokon.

Ha ezek a kritériumok kivétel nélkül a helyükre kerültek egyéni igényeiddel összhangot alkotva, akkor jöhetnek azok a fizikai paraméterek, amik megléte vagy éppen hiánya a tapadóhíd alkalmazását könnyen kivitelezhető, élvezhető feladattá vagy komoly kihívást jelentő kötelességgé varázsolhatják. Hogy mire gondolunk? Természetesen egyrészt az oldószer tartalomra, másrészt a keletkező illatanyagokra. Az nevezhető tökéletes forgatókönyvnek, amikor a szagok nem nehezítik a munkádat. Van, aki szereti a felújítást kísérő különböző vegyületek “illatát”, de akad aki nem, ráadásul hosszútávon a legjobb hatás is zavaróvá válhat. Vagyis a szagmentes termék jó választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: tapadóhíd tapadóhíd ár