Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A színes falfesték újraszínezi otthonodat!

A színes falfesték új életet adhat közvetlen környezetednek. Nem mindegy, hogy hogy érzed magad otthonodban, nem mellékes, hogyha ránézel a falakra, akkor mik azok az érzések, amik elsőkként beléd hasítanak. 

Ha a harmónia szinte kézzel fogható, ha boldogan tekintesz körbe, akkor minden rendben. Ám ehhez olyan árnyalatokra van szükséged, amik az ízlésed szivárványán is helyet foglalnak. Fontos, hogy melyik helyiségbe milyen variációt szánsz, lévén egy sötét szobában kifejezetten rosszul érvényesülnek a mély karakterű festékek, míg a túlságosan világos tereket hatásosan kompenzálhatod megfelelőképp domináns választás segítségével.

Ezt akár művészetnek is tekintheted. Prioritást élvez, hogy mit diktál a szíved, a megjelenés szempontjából, hiszen csak akkor érezheted magadat jól a bőrödben, ha a közeged egyensúlyt teremt benned. A megvalósítás oldaláról nézve elsődleges, hogy a kiszemelt termék milyen fizikai jegyekkel rendelkezik, és mennyire kiadós. Előbbi jobbára a minőséggel összefüggő tulajdonságokat fogja egybe, míg utóbbi az ár/érték arányról árulkodik kellőképpen hitelesen. Akkor gazdagíthatod az életedet többszörösen megtérülő befektetéssel, ha ez a két terület kiegészíti egymást.

Vagyis a legjobb párosítás a nagyfokú megbízhatósághoz csatlakozó kedvező ár. A színes falfesték akkor nevezhető tökéletesnek (a fenti jellemzők jelenléte mellett), hogyha könnyedén kezelhető, alkalmazása nem ütközik semmilyen fizikai akadályba, s a végeredmény, azaz a látvány is magától értetődően lenyűgöző. Mivel nem kis munka újraálmodni a falfelületeket, így érdemes alaposan végig zongoráznod, hogy az elkövetkezendő években milyen árnyalatokkal kívánod körülvenni magadat, s ezzel összhangban kizárólag jó elhatározást hozhatsz.