Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A szárazbeton a gyors és eredményes kivitelezés elengedhetetlen alapanyaga!

A Baumit szárazbeton gyárilag kikevert azaz a helyszínen pusztán vízzel kell összeházasítani és már indulhat is a munka. Ez bizony óriási pozitívum, mivel a keverési arány kitalálása nem rád hárul, és az egyéb, használatot megalapozó feladatot is háríthatod. 

A felújítás ilyen körülmények között szabadidős tevékenységgé nemesülhet, persze olyasfajta időtöltéssé, ami kellő energiát és időt vesz el tőled, ám amiért cserébe ragyogó végeredménnyel gazdagodhat az életed, élettered. A pillérek, födémek, kiváltók, azaz a vasbeton szerkezeti elemek gyorsan és sikeresen készíthetőek el a közbenjárásával.

Az aljzatkészítés és a javítási munkálatok sem hiányolhatják a jelenlétét. A négy mm-es szemcsenagyságú termék tökéletesen alkalmas kültéri és beltéri munkálatok precíz, pontos elvégzésére. Mivel fagyálló jellemvonásokkal is rendelkezik, ezért akár erkélyen, teraszon, kertben, de nyilvánvaló módon lakásban is felhasználható, negatív nem várt meglepetések nélkül. A kavics, sóder, cement triumvirátusának beszerzéséről, szállításáról, kikeveréséről egyetlen pillanatig sem kell gondoskodnod, hiszen a terméket pusztán a használati útmutató szerint előírt mennyiségű vízzel kell összekeverni és már készen is van a nedves beton.

Innentől kezdve a szállítás könnyen kivitelezhető, koszmentesen megoldható. A szárazbeton gyors, egyszerű és nagyszerű kivitelezést tesz lehetővé, s ez bizony óriási előny mind idő, mind energiatakarékosság szempontjából. Arról nem is beszélve, hogy nem kevés idegeskedéstől menekíthet meg az a tény, hogy a Baumit már mindent összerakott helyetted, neked csak élned kell a termékben összpontosuló előnyökkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: szárazbeton szárazbeton ár