Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A salétromos fal kezelése nem tűrhet halasztást

Nem érzed jól magad az otthonodban, mert csúnya nedvességfoltok csúfítják a falakat? Amellett, hogy szégyenkezel miatta, ha vendégeid érkeznek, még attól is félsz, hogy mi van, ha ez a nedves felület betegségek forrása lehet? 

Senki nem szeretné, ha a háza megbetegítené, így szükséges a salétromos fal kezelése. Remélted, hogy eltűnik, ha kifested a szobát. Nos, kopott az nem lesz, egy ideig, de a nedvesség folt nem tűnik el csak ettől. Mi azért vagyunk, hogy ellássunk a megfelelő felszereléssel és tanácsokkal, hogy sikerrel járhass a lakásfelújítás bármely fázisában. Így ebben is. Hogy mi ilyenkor a probléma?

A salétromos fal kezelése a felismeréssel kezdődik. Alulról vizesedik vagy sem. Legtöbbször alulról megfelelő a szigetelés, de a levegő páratartalmára sokszor nem figyelünk. Ha nagyon magas lesz a nedvességkoncentráció a helyiségben, akkor tapasztalhatod, hogy ez a falakon kicsapódik pára formájában. A salétromos fal kezelése szerintünk is az ok megkeresésével, és orvoslásával lenne teljes, akár a való életben, a betegségeknél.

Ám, előfordulhat, hogy az probléma forrását megszüntetni egy kisebb vagyon lenne, amit éppen nem áll módodban megfizetni. Ilyenkor jól jön az a termék, amelyet a salétromos fal kezelése érdekében te is bevethetsz és, amelyet neked is kínálunk webshopunkban. A forrást nem szünteti meg, de ha ezzel kezeled a falat, akkor legalább annyit el tudsz érni, hogy nem kell évente újra kifesteni a lakást a vakolat kopása miatt. A salétromos fal kezelése után a páratartalom szinten tartásával megelőzheted a következő kellemetlenségeket.