Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A praktikus és mutatós laminált parketta

A gyakran tévesen laminált parketta néven emlegetett laminált padló egy modern megoldás a padlóburkolásra. Számos előnye van, mint az olcsó alapanyag, könnyen lefektethető és sokszor nem lehet megkülönböztetni a valódi fa padlótól. 

A laminált padló nem összetévesztendő a parkettával, ugyanis utóbbi tömör fa. Másként kell lerakni, alkalmazni mind a kétféle borítást. A pvc padló, vinyl padló vagy szalagparketta helyett jó választás lehet a laminált padló. Több vastagságban kapható, úgy, mint 7, 8, 10 és 12 mm-es. Különböző színű és mintázatú laminált padló közül választhatsz.

Nagy előnye, hogy rendkívül könnyű lefektetni, könnyen egymásba illeszthetőek, nem kell ragasztót, fugát használnod hozzá. Nem kell a száradásra várni, a laminált padlóra rögtön rá lehet menni, miután elkészült. A laminált padlófélék különböző mértékben kopásállók. Ha olyan helyre kerül, ahol nagyobb igénybevételnek van kitéve, válassz kopásállóbbat, így sokáig élvezheted a padlódat! Létezik-e vízálló laminált padló? A jelenlegi kereskedelmi forgalomban csakis bizonyos szintig víztűrő laminált padló kapható, de ezeket sem érdemes olyan helyen alkalmazni, ahol gyakran éri nedvesség.

Mindenféle fa színben és mintázatban kapható, mint a fenyő, tölgy, dió, gesztenye árnyalatok, továbbá kőhatású laminált padló is szerepel a választékban. Hol találsz nagy választékot laminált padlóból és kiválasztásához szakszerű segítséget? A Felújításwebáruház oldalán rengeteg fajtából választhatsz. Amennyiben nem tudsz dönteni, a webshop munkatársai 3 féle megoldást kínálnak neked. Egy gazdaságos, egyszerű megoldást, ár-érték arányban a legkiválóbbat vagy egy egyedi, extra megoldást.

Tartalomhoz tartozó címkék: laminált parketta laminált parketta ár