Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A penészgátló festék kilakoltatja a telepeseket!

A penészgátló festék búcsút int az egészségügyileg, esztétikailag kifogásolható penésztelepeknek, lévén olyan réteget alkot, mely nem átjárható a hívatlan, kellemetlen vendégek számára. 

Hogy mitől jelennek meg ezek a telepesek? Elsősorban a magas páratartalom, illetve annak kicsapódása okozza a problémát. A hideg felületeken előbb megjelenik a nedvesség, ami kiváló táptalaj a penészek számára, akik családostul fonják be az érintett területet, ezzel nem kis kényelmetlenséget generálva. Sokan úgy vélik, hogy a penészek jelenléte pusztán esztétikai gond, ami orvosolható egy kis vegyszeres átmosás segítségével.

Ám valójában ennél jóval komolyabb a helyzet, mivel a levegőben szálló spórák jelentős légúti nehézségeket okozhatnak, kezdve az allergiától, zárva az asztmás tünetekkel. Ráadásul a vegyszeres kezelés csupán tűzoltás, ám magát, a lángra lobbantó okozót nem gátolja meg abban, hogy tovább ténykedjen. A párásság például ebbe a kategóriába tartozik.  Ha sikerült kiiktatni a forrásgondot, akkor jöhet a festés, aminek az eredményessége nagyban függ a felhasznált anyag minőségétől. Azok a variációk nevezhetőek ecsetvégre teremtetteteknek, melyek a jelenkor környezetvédelmi előírásainak megfelelnek, légáteresztőek.

Gipszes és cementes vakolatok, glettelt felületek, diszperziós alapú korábbi festések átvonására tökéletesen alkalmasak, valamint nagy igénybevételnek kitett felületek felhordására is. A penészgátló festék tehát nemcsak dekoratív közeget teremt, hanem pozitív tulajdonságainak köszönhetően óvja az egészséget azáltal, hogy nem engedi érvényre jutni a spóráikat szerteszóró penészeket, melyek nehezen kilakoltathatóak, de ha egyszer a búcsú sikeres, akkor a festék ellenáll a további költözési kísérleteknek.