Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A penész elleni festék megelőzi a csúnya foltok kialakulását

 

A penész elleni festék arra hivatott, hogy a hívatlan gombatelepeket messzire száműzze az életteredből. Ám ahhoz, hogy a festés maradéktalanul sikeres legyen, jó, ha alaposan utánajársz a penészedés okának. 

Ha például a magas páratartalom a ludas, akkor nem elegendő átpingálnod az érintett felületeket. Amennyiben nem szünteted meg a kiváltó okot, úgy a jövőben is problémát fognak jelenteni a fel-felbukkanó foltok.

Milyen környezetben érzi jól magát a penészgomba?

Azért fontos, hogy pontos képet kapj az ideális penészhelyről, mert így megakadályozhatod annak létrejöttét. A nedves felületek kiváló életteret biztosítanak. A magas páratartalom előbb-utóbb kicsapódik, és a hideg felületek erre tökéletes helyszínek. Az ablakok mellett vagy éppen a szekrény mögött elterülő pacnik csak egy ideig maradnak néptelenek. A penésztelepek észrevétlenül beszivárognak a nedves foltok szívébe és benépesítik azokat. Innentől kezdve valószínűleg túlságosan is ismerős a helyzet. A penész elleni festék közbenjárásával hatékonyan szállhatsz szembe a betolakodókkal és gyönyörű széppé, tisztává varázsolhatod az előzőleg penészektől túlzsúfolt felületeket.

A penész elleni festék és a megelőzés

Ha nem szeretnéd, hogy újra kialakuljon a probléma, akkor jobb, ha gondoskodsz az optimális környezet fenntartásáról. A páratartalom páramentesítő készülékkel kiválóan kordában tartható, de gyakori szellőztetésekkel Te magad is hozzájárulhatsz az egyensúlyi páraállapot megteremtéséhez. A penész elleni festék pedig felteheti az i-re a pontot, ecsetvonásaid és lehengerlő mozdulataid nyomán. A holisztikus szemléletnek köszönhetően, végérvényesen búcsút inthetsz a penésznek, és örömmel üdvözölheted a festékkel kicsinosított falfelületeket.