Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A padlófesték adja a talpad alá valót!

Ha az aljzat megfelelően sima és kellő szilárdságúra van előkészítve, akkor a padlófesték használata az egyik leggyorsabb és egyben leginkább pénztárcabarát forgatókönyv.

Ez a két előny nagyon is vonzóvá teszi ezt a felújítási megoldást, ami az egyéb burkolási variációkhoz képest nem kíván tőled sem extra mennyiségű energiát, időt, sem felbecsülhetetlenül sok anyagi muníciót. A padló védelme, járhatósága és egyben dekoratív megjelenése kizárólag nagy strapabírású, strammságú, ellenállóságú termékkel valósítható meg.

A két komponensű műgyanta padló házi előállítása óriási kihívás, hiszen a keverési arány beállítása roppantul nehézkes, bonyolult, márpedig a nem jól eltalált anyag kötési ideje negatív irányban módosulhat, a többi tulajdonság befolyásolásáról nem is beszélve. Éppen ezért a padlófestékek kiváló és egyszerű választások, amikkel bárki képes bánni, aki elolvassa a használati útmutató néhány bekezdését. Ha a saját kezedbe kívánod venni felújításod fonalát, akkor nem vitás, hogy számodra ez a tökéletes választás. Az elérhető végeredmény joggal nevezhető hibátlannak, mind a praktikum, mind az esztétikum oldaláról nézve.

A járhatóság és az ellenállóság megfelelő aljzat esetén nem szenvedhet csorbát, s mint hab a tortán úgy teheti fel az i-re a pontot az esztétikus, szemrevaló megjelenés, azaz az ízlésedre szabott, padlóra kenhető stílusosság. A padlófesték beszerzése mindennek tetejében egyszerűen, gyorsan és roppantul takarékosan kipipálható, ugyanis ez az a termék, ami ár/érték arányban kimagaslóan jó ajánlatnak számít. Ha ezt a felújítási módozatot választod, akkor a komoly kiadásokat és költségvetés tépdeső megoldásokat végképp elfelejtheted, ahogy a problémás, nehézkes kivitelezés kihívásait is száműzheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlófesték padlófesték rendelés