Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A padlóalátét a kezed és a burkolat alá dolgozik

A padlóalátét fontosságát sokan alábecsülik, pedig, ha jól belegondolsz, ez az alap, amire a későbbi burkolat rákerül. Vagyis, túl az épület aljzatán, ami a terhelés egy részét elnyeli, az alátét milyensége is roppantul érdemleges információ.

 

Melyek a minőségi választás ismérvei?

Az optimális padlóalátét jó hőszigetelő vagy hővezető. Attól függ, hogy van-e padlófűtés vagy nincs. A vastagsága, sűrűsége a megbízhatóságának, terhelhetőségének mértékével egyenlő. A nagyfokú teherbírás olyan alapvető elvárás, amit jogosan evidenciaként kezelhetünk. Még akkor is, ha nincs szó 0-24 órás igénybevételről vagy éppen fokozottan nagy tömegű berendezések, tárgyak nyomó hatásáról. A szigetelés már a hő kapcsán előkerült, mint fontos kritérium, ám ildomos megemlékezni a hangok szigeteléséről is, pláne lefelé irányban.

Ha az alsó szomszédnak azt kell hallgatnia naphosszat, hogy fel-alá járkálsz az adott helyiségben, vagy hogy éppen egy széket húzol odébb, az bizony kockára teheti a türelmét, ami idővel vélhetően elfogy. Azt pedig nem érdemes kivárni, hogy a jó szomszédi viszony iszonnyá alakuljon. A lépészaj csökkentése tehát alapelvárás. A megfelelő párazárás vagy páraáteresztés a hosszú élettartam szempontjából elsőbbséget élvez. Végül, de nem utolsó sorban az aljzatkiegyenlítő hatást is hangsúlyos figyelembe venni, ami közvetlenül befolyásolja a padlólerakás gyorsaságát és annak minőségét.

A padlóalátét alkalmazása szükséges vagy csak lehetséges?

Természetesen dönthetsz úgy, hogy az alátét megléte mégsem fontos a Számodra. Ekkor azonban jó, ha számolsz a következményekkel, amik súlyosak is lehetnek. Konkrétan dugába dőlhetnek a burkolással kapcsolatos terveid, ha nem is azonnal, de néhány hét alkalmazás után mindenképpen. Ezt a forgatókönyvet tehát nem kifizetődő preferálnod.

Tartalomhoz tartozó címkék: padlóalátét padlóalátét vásárlás