Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A műgyanta festék stabil alapot biztosít!

Ha az átlagosnál nagyobb felületi terhelés generálta elvárásoknak akarsz megfelelni, akkor a műgyanta festék jó szolgálatot tehet neked. 

Az ecsetvégre való termék dekoratív, esztétikus végeredményt garantál, mely ellenáll az átlag feletti igénybevételnek. A garázs, a lépcső, a veranda, a pince, vagy épp a kocsibejáró, járda stb. pontosan ebbe a kategóriába tartozik, vagyis családi házas környezetben ez a típusú termék csodákra képes. Az időjárás bevonat biztosítása plusz pozitívum.

A festék fémre, fára, gipszkartonra, falra, kerámia padlóburkolatra, műgyantákra, sportpadlókra és kemény PVC-re akadálytalanul és gyorsan felhordható, tehát nem kevés időt, és energiát takaríthatsz meg a használatával. Amikor a konkrét termék kiválasztására kerül a sor lényeges, hogy minden jellemvonását górcső alá vedd. Például fontos kérdés, hogy az érintett festék kül- és beltéren is egyaránt alkalmazható? Nyilván érdemes olyan alternatívában gondolkodni, mely mindkét szituációban megállja a helyét, lévén így egy beruházással két területen is jól járhatsz.

A felhordás, mely ecsettel és hengerrel is történhet, utána általánosságban három napnak el kell telnie ahhoz, hogy igénybe vehesd a lekezelt felületet. De még mielőtt a műgyanta festék a pamacsod áldozatául esne, előbb nézzük meg, hogy mire kell figyelned az előkészületben. A laza pergő részek, régi bevonatok, szennyeződések eltávolítása, az esetleges hibák kijavítása, a rozsdamentes fémfelületek zsírtalanítása, dörzspapíros érdesítése, az acélfelületek korróziógátló alapozóval történő lekezelése nem maradhat el, mivel ezen munkafázisok elvégzése után kezdődhet meg a festés. A nem nedvszívó felületek érdesítést követően alapozást nem igényelnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: műgyanta festék műgyanta festék ár