Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A mosható falfesték hasznos és kezes megoldás!

A mosható falfesték praktikuma megkérdőjelezhetetlen. A legtöbb tisztítószerrel mosható, miközben nedvesen is hatékonyan ellenáll a dörzsölésnek. 

Nagyjából bármilyen alapfelületre felviheted, aminek hála igazán csak ízlésedtől és persze környezeti adottságaidtól függ, hogy hova szánod ezt az alapanyagot. Kiváló páraáteresztő tulajdonsága mellett kimagasló a fedőképessége. Akár illatos alternatívát is választhatsz, ami mondjuk a levendula nyugtató aromájával áraszthatja el közvetlen közegedet.

A nagyfokú minőség alapvető elvárás akkor, amikor az optimális terméket keresed, de azért a sokoldalúság sem hátrányos jellemvonás. Az első lényeges kérdés még a vásárlást megelőzően, hogy milyen felületre szánod a festéket? Nem mindegy, hogy betonos, cementes, vakolt vagy glettelt az a rész, ahol elképzeléseidet meg kívánod valósítani, igaz könnyedén találhatsz olyan alternatívát, mely a fent felsoroltak mindegyikén helytáll. A jó páraáteresztő s egyben súrolható, tisztítószerrel kezelhető anyag a megbízható variációk csúcsát jelenti, hiszen alapesetben ez a kettő kizárólag a professzionalitás tetőfokán érhető el.

Mivel a tisztíthatósága roppantul egyszerű és nem utolsó sorban gyors, így könnyedén teremthetsz otthonodban higiénikus körülményeket, ám ez a felállás olyan intézményekben is megállja a helyét, ahol külön higiéniai szabályok vannak életben például egészségügyi intézmények. A mosható falfesték az esztétikum tekintetében sem hagy cserben, lévén prioritás a maximális praktikum, de azért (különösen otthoni közeg esetén) nem elhanyagolható szempont, hogy a kiszemelt verzió milyen stílusjegyeket testesít meg, s azoknak hála milyen fokú egyensúlyt képes létrehozni közvetlen közegében.