Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A minőségi medencefesték nemcsak a maximális víztaszításban ismerhető fel

A medencefesték a vízzáró jellemvonásának köszönhetően nem pusztán látványos, hanem tartós eredményt is borítékol az ecsetvonásaid nyomán. 

A színválasztás abszolút ízlés és helyszín kérdése, hiszen a kerted hangulatától is függhet, hogy az enyhülés forrását magában ringató medence milyen stílusban érvényesülhet a leghatásosabban.

Milyen kihívásokkal találkozhat a festék?

A kérdés illogikusnak tűnhet. Hogyhogy milyen kihívásokkal? Hát persze, hogy a víz, a nedvesség az a tényező, amivel szemben elengedhetetlen, hogy a matéria maximális ellenállást biztosítson. Ez így igaz. De nem jó, ha úgy gondolod, itt vége a történetnek, és ennyit éppen pont elég tudnod az egész témáról. Ha végiggondoljuk a medence ápolásához számtalan anyag hozzátartozik. A különböző vegyszerek, amik a víz tisztán tartásáért és természetesen a higiénia megőrzéséért felelősek, nem egyszer kifejezetten agresszívak.

Még ha híg savas vagy lúgos oldatokról is van szó, a maró hatásukkal akkor is számolnod kell. Mindennek tetejében a medencefesték nonstop ki van téve a napsütésnek, az időjárási viszontagságoknak, szélviharoknak vagy éppen esőcseppeknek. Utóbbiakat, nyár ide vagy oda, lehetetlen kiküszöbölni. Szóval az a típus tekinthető ideálisnak, amely a fentiekben felsorolt kihívásokkal szemben is nagyszerűen teljesít. A tartósságnak ugyanis nagyjából ez a záloga.

A medencefesték épített zuhanyzó esetében is jó szolgálatot tehet

Ha elvégezted a feladatot, és új színben tüntetted fel az udvarodban elterülő medencét, akkor az esetlegesen megmaradt anyagot érdemes félretenned, mert a későbbiekben hasznodra válhat, például egy épített zuhanyozó lefestésénél.

Tartalomhoz tartozó címkék: medencefesték medencefesték ár