Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A legjobb minőségű fa festékek egy helyen

Faanyagokkal csak kellő odafigyeléssel és megfelelő szakértelemmel lehet szépen dolgozni, viszont a felhasznált alapanyagok is minden esetben fontosak, ami természetesen indokolja a minőségi fa festék használatát is. 

A nem szakszerűen kezelt és festett anyagok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és hamar tönkre mehetnek. Ha Számodra is fontos a tökéletes és tartós végeredmény, akkor a Felújítás webáruházban jó helyen jársz! A cégünk sok éve foglalkozik megbízható és tartós felületkezelő anyagok árusításával.

Fa festékek terén fehér, szürke és egyéb színek is kaphatók nálunk.Minőségi FACTOR gyártmányú termékeket kínálunk, amelyek tartósak, ellenállnak a párának és víznek egyaránt. Az online felületünkön vásárolhatsz kettő az egyben vékony lazúrt, aqua parkettalakkot, padlózománcot és kültéri fafestéket egyaránt, többféle színben. A keverékeink kiváló állagáért kezeskedünk, az áruk pedig ezzel együtt is megfizethetőnek számít. A kreatív ötletek megvalósításához sokszor faanyagokra van szükség, azokat pedig érdemes lefesteni és lakkozni, hogy tartósabbak legyenek.

A FACTOR „2in1” vékonylazúr például tökéletesen használható kül- és beltérben is alapozásra, védelemre, impregnálásra és akár színezésre vagy díszítésre is. Sok fajta anyaghoz beválik, a kemény, illetve a puha fafajtákból készült felületekhez is (borovi, lucfenyő, stb). Miért érdemes a minőségi FACTOR fa festékeket és alapozókat alkalmazni? Azért, mert hosszú életű, időjárásálló és vízlepergető felületet kölcsönöznek, továbbá kiemelik a természetes erezetet és szépséget is.

Tartalomhoz tartozó címkék: fa festék fa festék rendelés