Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A lakásfelújításhoz kapcsolódó feladatok

Amikor úgy látjuk, hogy a lakásunk felújításra szorul, akkor nem érdemes sokat várni. Az amortizáció ugyanis nem kíméli a felületeket, burkolatokat és a hőszigetelés hatékonysága is sokat romolhat az évek alatt. 

A lakásfelújítás kétségkívül egy idő- és energiaigényes feladat, ami megköveteli a gondos tervező és előkészítő munkát. A megfelelő minőségű és tulajdonságú alapanyagok, eszközök beszerzésén is különösen nagy hangsúly van, hiszen azok nagymértékben meghatározzák a munkánk végeredményét.

Festés, burkolás, felületkezelés

A lakásfelújításkor tipikus feladat a beltéri és kültéri falak festése, de a burkolás és a felületkezelés is gyakran napirendre kerül. A padló nagyon sokféle lehet, dönthetünk úgy, hogy csempét rakunk le, de a laminált vagy vinyl padlóburkolat is jó alternatívát jelenthet. Igazából csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen megoldásokat választasz. A lényeg, hogy minden munkafolyamathoz minőségi alapanyagokat és eszközöket használj az optimális eredmény elérése érdekében.

Homlokzat hőszigetelés és kertszépítés a lakásfelújítás részeként

A hőszigetelés egy sarkalatos feladat. Ha hiányzik, akkor pótolni kell, ha elavult, akkor új technológiájú megoldásra kell cserélni. Bárhogy is legyen, ezt a munkát nem érdemes kihagyni, hiszen egy masszív, profi módon megtervezett és kivitelezett hőszigetelő rendszer sokat javíthat az energiafogyasztáson. Végül, de nem utolsó sorban, lakásfelújítás alkalmával gyakran előkerülnek a kertszépítéssel, kertépítéssel kapcsolatos feladatok is, úgy, mint például az igézően zöld gyep kialakítása, a térelválasztók és a kutak létrehozása, amikhez szintén profi eszközöket érdemes használni.