Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A kenhető vízszigetelés megálljt int a beázásnak!

A kenhető vízszigetelés egyszerűen használható, nagyszerűen alkalmazható és szó szerint kihagyhatatlan, ha fürdőszoba vagy éppen erkély felújításról van szó. 

Pontosabban nélkülözheted a felhasznált anyagok listájáról, ám akkor beázással, elázással és otthonodat komplexen érintő “fürdőzéssel” kell számolnod. Na ez az a nem várt helyzet, amit könnyedén megelőzhetsz, némi előre látással és persze a megfelelő szigetelőanyag preferálásával. Kül és beltéren egyaránt akadhatnak olyan munkálatok, amikor kihagyhatatlan fázis az optimális szigetelés kivitelezése. Egy terasz esetében például, ha ez a lépcsőfok kimarad, akkor a legkisebb eső beázáshoz vezethet.

Nem is érdemes ezeket a forgatókönyveket felsorolni, lévén a kínálatunkban kizárólag minőségi termékek közül válogathatsz, amik elkenhetik a problémákat és megakadályozhatják, hogy a jövőben fejfájás gyötörjön az aktuális vizes nehézségek miatt. A burkolás tartóssága szempontjából is prioritást élvez a szigetelés megléte, hiszen ennek hiányában (mondjuk kedvenc erkélyed járólapozásánál) pillanatok alatt feljöhet a nagy odafigyeléssel és lelkesedéssel letett burkolat.

Vagyis jól látható, hogy a vízszigetelés, mint mozzanat és feladat egy komplex rendszer része, a felújítás egy jelentőséggel bíró lépcsőfoka, ami alapként szolgál a további fázisok ideális megvalósításához. Így aztán a készletünkben komplett csomagajánlatokat is találhatsz, melyek a kenhető vízszigetelés problémáján kívül minden lényeges rekonstrukciós munkálattal összefüggő megoldandó feladathoz alapanyagokat kínálnak. Egyetlen döntés nyomán az összes, nélkülözhetetlen, igényeidre és elvárásaidra szabott terméket beszerezheted, ezzel is támogatva és bebiztosítva a sikeres felújítást.