Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A kenhető szigetelés távol tartja a beázás rémét

A kenhető szigetelés hiánya sok bosszúságot okozhat. Vannak olyan felújítási terepek, ahol nélkülözhetetlen az optimális szigetelés kivitelezése. 

A fürdőszoba pontosan ugyanolyan jogosan ebbe a kategóriába tartozik, mint a terasz vagy az erkély. Ott, ahol a víz, nedvesség reális veszélyforrás, vagy kívülről érkező, vagy bentről csordogáló formában, nem vitás, hogy az egyetlen út a tartós megoldás. Ehhez több típusú terméket is magad mellé vehetsz, viszont a kenhető variáció egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan, precízen felhelyezhető. Ha saját kezűleg kívánod megoldani a kihívást, akkor ezzel a variánssal mind idő, mind felhasznált energia szempontjából jól járhatsz. Az eredmény pedig magáért beszél majd.

A fürdőszoba még rendben, de teraszra minek?

Sokan nem igazán értik, hogy az erkélyen miért is olyan fontos az ideális szigetelés. Pláne fedett tér esetén. Hiszen vízcsövek nem futnak sehol sem, a kinti égi áldás pedig nem juthat be. Igen, alap esetben ez tényleg így van. De egy erőteljesebb zápor, széllel kísérve máris átlépheti a “határokat” és simán eláztathatja a teraszt. A burkolat pedig ezt nyilvánvalóan kevéssé viseli jól, és idővel megadhatja magát. Ez az a pont, amikor értelmet nyer a kenhető szigetelés időben történő alkalmazása, és ez az a felismerés, amit jobb még a burkolást megelőzően meglépni, hogy negatív, nem várt meglepetések ne okozhassanak anyagi és persze esztétikai problémát.

A kenhető szigetelés kezelése egyszerű, hatékonysága nagyszerű

A közbenjárásával kiváló alapot hozhatsz létre, amely nem engedi át a nedvességet, legyen szó fürdőszobai környezetről vagy kinti körülményekről.