Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A folyékony fólia a vízszigetelés királya!

A rugalmas folyékony fólia kül és beltérben egyaránt eredményesen használható vízszigetelésként. Tíz óra elteltével már meg is kezdhető a burkolás. 

A 3,5 mm repedés átívelő képessége különösen hatékony alapanyaggá teszi. Az ultra gyors száradásnak köszönhetően tempósan végezhetőek a felújítási munkálatok. Könnyű, egyszerű kezelhetősége pedig gondoskodik arról, hogy a vízszigetelés ne jelentsen kihívást. Mi az, ami igazán számít akkor, amikor úgy határozol, itt az idő a megújulásra?

Az idő és az energia. Nem mindegy, hogy mennyi időt emésztenek fel a folyamatok, és az sem mellékes, hogy mennyi energiát rabolnak el tőled a különböző fázisok. Az alapanyagok tudatos kiválasztásával rengeteget spórolhatsz és nemcsak anyagi értelemben. Ha olyan termékre voksolsz, ami elősegíti a munkádat, akkor fokozódhat az elégedettséged és az eredményességed. A legtöbb felújító munka, család, elfoglaltságok mellett veti bele magát a dolgok sűrűjébe. Ha te is így vagy ezzel, akkor bizony nagyon lényeges, hogy a leginkább kézenfekvő termékekre voksolj. A kínálatunkban megannyi folyékony fólia közül válogathatsz, amik egyaránt prémium minőséget képviselnek.

Az áruházunkban nem akarunk millió variációval elárasztani, mi inkább a problémára és annak megoldására koncentrálunk úgy, hogy a legmegfelelőbb termékeket tárjuk a szemed elé. Azaz a készletünkben kizárólag olyan alternatívákat fedezhetsz fel, melyek ténylegesen megfelelnek az igényeidnek, és amik hatékonyan mozdíthatják elő felújítási álmaid megvalósítását. Az optimális vízszigetelés az az alap (szó szerint is), amire a további munkafolyamatokban például burkolás támaszkodhatsz. A rugalmas fólia közbenjárásával minimális idő és energia befektetéssel tökéletes vízszigetelést kaphatsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: folyékony fólia folyékony fólia ár