Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A festő szerszámok kezeskedhetnek munkád eredményességéért!

A festő szerszámok kiválasztásához és megvásárlásához rád, pontosabban egyedi elvárásaidra van szükség. Az egyéni kritériumok felmérése és megállapítása az első lépés akkor, amikor az optimális kellékek felkutatása a célod. 

Ahhoz, hogy a munkád élvezetessé és a gyümölcse látványosan édessé avanzsáljon, nélkülözhetetlenek azok a felszerelések, amik a kezed alá dolgoznak. Ezt szó szerint is értheted, mert ha véletlenül nem a saját szemszögedből nézve tökéletes ecsettel vagy hengerrel boldogítod az életedet, akkor könnyen kifolyhat a markodból a munka, no meg a festék.

Vagyis dönthetsz úgy, hogy egyéni mérlegelés és helyzetfelmérés helyett másokra hallgatsz, ám ekkor nem érdemes meglepődnöd azon, ha nem éppen jól sülnek el a dolgok, vagy száradnak a felvitt rétegek. Ha megvannak azok a kritériumok, amik nem képezhetik vita tárgyát, akkor jöhet a bevásárló lista összeállítása és az örömteli beszerzés. A fóliák testükkel óvhatják meg a környezetedet a lecseppenő festéknyomoktól, ezzel hozzájárulva a nyugodt munkavégzéshez és a minimális időt elcsaló takarításhoz.

Ha a felületvédelem nem biztosított, ha a bútorokat vagy éppen a padlót nem feded be hiánytalanul, akkor komoly fejtörést okozhatsz magadnak a festékből kimosakodás perceiben, amikor pöttyönként kell tisztává varázsolnod foltos közegedet. Ez olyan gigantikus mennyiségű időt és energiát kívánna tőled, ami egyrészt bevállalhatatlanul sok, másrészt felesleges pocsékolás, ugyanis prevencióval abszolút megelőzhető. A festő szerszámok felsorolásába még bele sem fogtunk, a legjobb, ha saját kezedbe veszed az irányítást, s elvárásaid ismeretében állítod össze a számodra tökéletes felszerelést.