Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A fa festék néhány ecsetvonás után új színt hozhat az életedbe

 

A fa festék közbenjárásával új vagy éppen régi hatású külsőt is kölcsönözhetsz a különböző fa felületeknek. A látható erezettség megőrzésre méltó, ezért olyan alternatívákat is találhatsz, amelyek alkalmasak az értékes jellemvonások kihangsúlyozására. 

De természetesen olyan variánsok is a rendelkezésedre állnak, amelyek ténylegesen vadonatúj, a régitől merőben eltérő megjelenéssel ajándékozhatják meg a lekezelt részeket. Csak rajtad múlik, illetve a céljaidtól függ, hogy melyik típusra érdemes voksolnod.

A beltéri fa festék kültéren is használható?

Nem minden esetben. Ezért a legjobb, amit tehetsz, ha alaposan, figyelmesen elolvasod a termékekhez tartozó leírásokat. Egyes fajták minden további nélkül megállják a helyüket bel- és kültéren, egyaránt. Viszont akadnak olyan verziók, amik speciálisan, csak az adott tér körülményeihez igazodnak. Elegendő abba belegondolnod, hogy mik azok a feltételek, amik kültéren érvényesek, de beltéren jelentőségüket vesztik. Míg odakint nem vitás, hogy az UV sugárzás elleni védelem nem szenvedhet csorbát, addig ez bent lényegtelenné válik. Pontosan ezért fordulhat elő, hogy a kültéri festékek nagy része alkalmas beltéri feladatok elvégzésére, ám ez fordítva már nem mondható el.

Milyen sűrűn ildomos ápolni a fa felületeket?

A fa idővel veszít a víztartalmából, korhadni, porladni kezd. Ha nem ápolod folyamatosan, akkor a festés előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik. A legjobb, amit tehetsz, ha olyan fa festék típusra esik a választásod, ami nemcsak “eltakar”, hanem ápol is. Így ugyanis az erőfeszítéseid jócskán túlmutathatnak az esztétikai rendberakáson. A tudatos választásodnak hála, hosszútávon gondoskodhatsz a fa felületek épségéről, szépségéről.

Tartalomhoz tartozó címkék: fa festék fa festék rendelés