Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A csemperagasztók a tökéletes és stramm burkolás zálogai

 

A csemperagasztók feladata egyértelmű: az alaposan kiválasztott burkolóanyag felülethez rögzítése. Igen ám, de a paletta számtalan variációt tartogat, azaz nagyon nem mindegy, hogy milyen tulajdonságú alternatívára voksolsz.

 

Milyen jellemvonások alapján különböztethetőek meg a csemperagasztók egymástól?

A kérdést arról az oldaláról ildomos megközelíteni, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik a kiszemelt és felragasztani kívánt csempetípus? Hiszen ezek fényében válhat egyértelművé, hogy mik azok a sarkalatos pontok, amikre nagy hangsúlyt kell fektetned. A méret ezen a területen mindenképpen lényeges. A nagyméretű csempék nagy teljesítményű ragasztóanyagot igényelnek. Ugyanígy a súlyra vonatkozó adatok is figyelemre méltóak.

Minél nehezebb a kinézett csempe, annál nagyobb teherbírású kötőanyagra ildomos szavaznod. Eddig azt hitted, hogy a színek nem érdemlegesek, legalábbis ami a ragasztó milyenségét illeti? Pedig nagyon is sokat nyom a latba, hogy mely árnyalatokban pompázik a jövendőbeli burkolat. Jó, nem azon van a hangsúly, hogy konkrétan milyen színvilág érvényesül, hanem azon, hogy a sötét vagy a világos árnyalatok vannak túlsúlyban. Ez miért annyira fontos? Azért, mert a sötét csempe magába szívja a fényt, ezáltal hamarabb felmelegszik. Vagyis ebben az esetben a rugalmas ragasztófajta preferálása a célravezető. Végül nem mindegy, hogy a burkolat nedvszívó vagy sem. Utóbbi helyzetben magasabb tapadószilárdságú termék az ideális döntés.

Miért nem kifizetődő a csemperagasztók beszerzésén spórolni?

Azért, mert ha a ragasztással problémák adódnak, vagyis a minőség nem megfelelő, akkor a csodaszép csempék mehetnek a kukába és kezdődhet minden elölről.

Tartalomhoz tartozó címkék: csemperagasztók csemperagasztók olcsón