Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A csemperagasztó világa ezerarcú

A csemperagasztó láthatatlan, mégis elengedhetetlen alapanyag, ami a fix burkolat rögzítéséért felelős. A kiválasztása éppen ezért prioritást élvező feladat és nagy odafigyelést kíván, különösen, ha nem vágysz arra, hogy néhány hónap elteltével a felragasztott csempe mozogni kezdjen. 

Ez könnyedén megtörténhet akkor, ha egyrészt nem megfelelő minőségű, másrészt nem helyzetre és helyre szabott variációval dolgozol. Egészen más tulajdonságokkal megáldott terméket igényel egy kültéri munkálat, például erkély vagy terasz burkolás, mint egy benti konyha felújítás. Az sem mellékes, hogy pontosan hova, milyen felületre kívánod felvinni az anyagot és a támogatásával mekkora méretű csempéket akarsz lehetőleg hosszútávra mozdulatlanná dermeszteni.

Csempét csempére is rögzíthetsz, de teljesen más felületekkel is számolhatsz, a lényeg az alapos végiggondolás. Az első lépés, de akár nulladiknak is tekintheted a problémára fókuszáló megoldás keresés. Mi ebben tudunk a segítségedre lenni, mivel kínálatunkkal nem termék, hanem felújítás specialisták kívánunk lenni, azaz számunkra az az elsődleges kérdés, hogy pontosan mit szeretnél? Ha ez megvan, akkor a körülmények tudatában könnyedén letisztulhat a kép, és kialakulhat az a termékpaletta, mely maradéktalanul megfelel az előre meghatározott kritériumoknak.

A csemperagasztó stabilitást garantál, ám olykor nem mindegy, hogy mindezt mennyi idő alatt képes borítékolni? Ha folyamatosan ketyeg a munka-órád és szorít a beígért határidő, akkor a gyorskötésű variációk kihúzhatnak a csávából. A nagy terhelhetőségű verziók komoly igénybevételre születtek, tehát nyugodtan támaszkodhatsz ellenálló jellemvonásaikra. Persze az egyszerű variánsok is tökéletesek lehetnek a számodra, ha semmi egyebet nem szeretnél, mint minőségi végeredményt.

Tartalomhoz tartozó címkék: csemperagasztó csemperagasztó ár