Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A betonozás anyagi vonzatai

Amikor valamilyen lakásfelújítási munkára kerül sor, akkor mindig felmerül a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni? Nyilván senki sem szeretne irreálisan nagy összegeket kiadni, sem az alapanyagokra, eszközökre, sem pedig a szakember munkájára. 

Szerencsére erre nincs is szükség, a kínálatunkban ugyanis vásárlóbarát kategóriában mozog a zsákos beton ár. Ha pedig van hozzá affinitásod, kedved, időd, akkor saját kezűleg is el tudod végezni a különféle feladatokat, amivel megspórolhatod a szakember munkadíját.

A munkadíj és az alapanyag költség

Ha szakira bízod a munkát, akkor a költségekhez bizony az illető munkadíja is hozzá fog adódni. Ez sokszor nem kevés, de mindenképpen megéri kifizetni, ha nincs tapasztalatod a betonozásban. Ha van egy hozzáértő szolgáltató, akire rábízod a feladatot, akkor valószínűleg ő gondoskodik az alapanyag beszerzésről is. Ennek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Előny, hogy ez esetben nem Neked kell keresnek a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező termékeket és a rendelés lebonyolításával sem kell foglalkoznod. Hátrány pedig, hogy nem Te döntesz arról, hogy melyik márkát választod és sok esetben abba sincs beleszólásod, hogy milyen árú termék kerüljön beszerzésre.

Betonozás házilag, olcsóbban, a kedvező zsákos beton ár révén

Ha értesz a betonozáshoz és esetleg segítséget is tudsz toborozni, akkor érdemes házilag megoldanod a feladatot, ez esetben ugyanis olcsóbban megúszhatod a dolgot. A szakemberi közreműködés díját alapból megspórolhatod magadnak, de a minőségileg megfelelő, olcsóbb termékek beszerzésével is lefaraghatsz a költségeidből. Nézd csak meg a zsákos beton árainkat, és máris látni fogod, hogy nálunk kiváló feltételek mellett vásárolhatsz!