Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A betonjavító anyagok minősége prioritást élvez!

A betonjavító anyagok nehezen nélkülözhetőek, ha felújításról, javítgatásról van szó. Családi házas közegben szinte biztos, hogy mindig akad egy-egy olyan beton rész, ami már kellően töredezett, repedezett, vagyis karbantartásra szorul. 

Ez még akkor is igaz, ha te nagy figyelmet szentelsz arra, hogy a környezeted mindig a lehető legjobb állapotban legyen. Ám vannak olyan hatások, amiket nem befolyásolhatsz, ide tartozik például az időjárás, de egyéb mechanikai tényezők is közbeszólhatnak.  Az idő halhatatlan vasfoga amúgy is hajlamos megdézsmálni a különböző anyagokat, s ez alól, bármilyen kemény alternatíváról is van szó, a beton sem kivétel.

A társasházakban is mindig akad egy erkély, ami némi preparálásra szorul. Ennek a problémakörnek az orvoslása kellő odafigyelést igényel tőled, hiszen bonyolultabb a helyzet az egyszerű betonozáshoz képest. A javítás során ugyanis az eleve már töredezett felületet kell valamilyen úton-módon toldozni, foltozni úgy, hogy a felvitt anyag teljes mértékig kötődjön a régi, megviselt részhez, közös egységet alkotva - úgy nagyjából a következő két évtizeden keresztül. A cél nyilvánvalóan a tartósság és ezzel együtt a hatékonyság elérése.

Ezt kizárólag minőségi betonjavító anyagok alkalmazásával garantálhatod, amik azon túl, hogy maximálisan eredményesen végzik a feladatukat, könnyen és egyszerűen kezelhetőek, akár otthoni, barkács feltételek mellett. A gyártói leírások precíz betartásával pontot tehetsz a felújítás végére jópár évtizedre, így aztán a munkába belefektetett erőd, energiád, időd és persze költséged maradéktalanul, sőt sokszorosan megtérülhet. Pláne, hogy áruházunkban a legjobb ár/érték arányú termékeket fedezheted fel.