Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A betonjavítás a megfelelő segédanyagokkal saját kezűleg is megoldható

 

A betonjavítás kényes, ugyanakkor sűrűn jelentkező feladat. Nemcsak családi házak esetén ismerős a töredezett betondarabok látványa. Még a panelek erkélyein is gyakori jelenség. 

De mit lehet kezdeni vele? Egyáltalán létezik tartós megoldás?

Az eredményes betonjavítás nem a csemperagasztónál kezdődik

Mielőtt kitérnénk arra, hogy milyen módszerekkel orvosolhatóak a betont érő sérülések, előbb elengedhetetlen tisztáznunk egy köztudatban élő téves elképzelést. Sokan úgy vélekednek, hogy csemperagasztó alkalmazásával kiválóan helyrehozhatóak a repedések, letöredezett részek. Igen ám, de a kérdés csak az, hogy meddig? Megválaszoljuk szívesen: nagyon kurta ideig. Hiszen ez semmilyen szempontból sem tekinthető szakszerű eljárásnak.

Ráadásul még csak ellenállóságról sem beszélhetünk ebben a helyzetben. Felesleges olyan alternatívákkal próbálkozni, amelyek nem hoznak magukkal teljes és tartós sikert. El is érkeztünk arra a pontra, ahol jöhetnek az ideális javaslatok. A beton hibáinak kijavítása nem nagy kunszt. Ha optimális anyagokat használsz, betartva a gyártói előírásokat, akkor egyedül is könnyedén kivitelezheted a felújítást. A direkt erre a területre specializált segédanyagok közbenjárásával látványos és egyben tartós eredmény érhető el. Így aztán az idő vasfoga által szétcincált betontömböket új köntösbe öltöztetheted, visszaadva az eredeti megjelenésüket.

Mennyire gyakran jelentkező feladat a betonjavítás?

Családi házaknál, ha nem is mindennapos, de sűrűn előforduló felújítási kihívásról van szó. De az elöregedett társasházak, panelek esetében sem ritkák a kisebb-nagyobb mértékben megjelenő betonhibák, amelyek előbb-utóbb orvoslásra szorulnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: betonjavítás betonjavítás olcsón