Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A betonfesték kreatív felhasználása

Hatalmas betonfelületek árválkodnak a lakásodban vagy az udvarodon, amikkel nem tudsz mit kezdeni? Ez másnál is lehet alapvető probléma. 

Eszedbe jutott már a betonfesték használata?  Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy mivel tudjuk érdekesebbé tenni az üres felületet, ami praktikus és szép is lesz egyben. Ha neked is van olyan betonfelületed, amit kezelni kell és van egy kis kézügyességed, akkor akár saját magad is hozzáfoghatsz a felület átváltoztatásához betonfestékkel.

Ebben leszünk a segítségedre. Nem kell megijedned a feladattól, hiszen mindenben segítséget találsz az interneten. Nálunk minden felületre van megfelelő fedőfesték. Betonfesték széles kínálatával várunk, ha szeretnél tájékozódni a témában, bátran keresd fel weboldalunkat! A internetes áruházunk lesz a partnered akkor is, ha betonfelületeket kell kezelned és akkor is, ha másféle felújításra adtad a fejed. A kreativitásnak csak az anyagi korlátaid szabhatnak határt.

Ne korlátozzuk önmagunkat feleslegesen, engedjük, hogy a fantáziánk szabadon szárnyaljon, hiszen a felújítások során hosszú távra gondolkodva hozunk létre olyan dolgokat, melyekre szívesen nézünk majd rá és jó kedvvel használjuk azokat huzamosabb ideig! A betonfelületre bátran hígítva is alkalmazhatod a betonfestéket, akár több rétegben is. A megfelelő szín kiválasztása is teret ad a szabadságodnak, bármely színben szeretnél festeni, azt nálunk megtalálod. Így lesz egyedi az otthonod és igényes a környezeted, az üres, szürke egyhangúság megtelik élettel és színekkel a betonfesték használata révén.

Tartalomhoz tartozó címkék: betonfesték betonfesték ár