Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

4030 Debrecen, Diószegi út 3-5

Ügyfélszolgálat
+36 30/565-3551
felujitaswebaruhaz.hu
Villámgyors, munkakedvet fokozó kísérőlevél meglepetés CSOKIval-hát ilyen kedvességet még egyetlen rendeléskor sem tapasztaltam!! Úri cég!!!!
Svendor Erzsébet
Bátran rendelhettek innen, korrektek, gyorsak, kedvesek, segítőkészek . Azt kapod, amit vársz. Ritka manapság egy ilyen megbízható cég.
Lázár-Tóth Zsuzsanna
Gyors szállítás! Nagyon jó kommunikáció, telefonon egyeztettek velem a csomagom állapotáról. Az ár is nagyon jó volt. A számla mellé csomagolt levél és csoki örömet okozott 😊
Kőszegi Norbert

A Baumit fixbeton nem okozhat csalódást

Lakásfelújítás előtt állsz? Már nem tetszik a házad kialakítása, vagy esetleg nem is te tervezted, nem érzed jól magad benne? Kezdenéd az alapoktól vagy nincs is más választásod? Akkor a legmegfelelőbb helyen jársz. 

A Baumit fixbeton a legnagyszerűbb választás, ha nincs lehetőséged az igazi, régimódi betonkeverésre. Nem kis feladatnak nézel elébe, mi tudjuk, ezért szeretnénk a lehető leginkább megkönnyíteni a kezdést azzal, hogy az ötleteket adunk. A Baumit fixbetont keverni sem kell, csak a száraz betonra ráönteni, és várni 5 percet amíg megköt. 

Webáruházunk igyekszik minden szükséges eszközt felkínálni, ami kellhet a felújítás, építkezés során. A Baumit fixbeton is ilyen. A kemény munka helyett sikerülhet majd akár szórakozásként is tekinteni a lakásfelújításra, hibajavításra. Elképesztő sikerélmény lesz, ha egymagad, vagy a baráti társaságoddal, szakember segítsége nélkül végzed el a munkálatokat. Gondolkodj bátran benti vagy kinti feladatokban, vagy akár mindkettőben, bennünk nem fogsz csalódni, ahogy a Baumit fixbetonban sem.

A ház bármely részének építéséhez, megerősítéséhez kiválóan alkalmas. A Baumit fixbeton abban is verhetetlen, hogy nem okoz felfordulást. Nem kell azzal törődnöd, hogy hová teszed a rengeteg sódert, cementet, kavicsokat. Tisztaság lesz utána, és könnyű vele dolgozni. Tudjuk, hogy ezt szeretnéd, mindenki ezt akarja, minél kisebb felfordulással járó hatékony munkát.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit fixbeton Baumit fixbeton ár